Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Dan Nu mai sunt autostrăzi și drumuri naționale blocate

ro

12 Jan, 2017 16:51 1919 Marime text
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat, astăzi, că nu mai există autostrăzi și drumuri naționale blocate, dar 107 trenuri sunt anulate, iar 18 au întârzieri de peste 60 de minute.

„Nu mai sunt persoane blocate din cauza zăpezii. Începând cu ora 13.00 nu mai există nicio autostradă sau drum național blocat. Se mai lucrează pe 37 de drumuri județene din cinci județe. Toate aeroporturile sunt deschise și nu sunt curse aeriene anulate. Pe patru linii de cale ferată sunt restricții și 18 trenuri au întârzieri de peste 60 de minute. De asemenea, avem și 107 trenuri anulate. Toate porturile maritime sunt deschise. Circulația prin punctele de trecere de frontieră fluviale de la Dunăre e închisă din cauza gheții formate. Nu sunt puncte de trecere a frontierei terestre închise. Toate avariile la rețeaua de alimentare cu energie electrică au fost remediate", a declarat Dan, la începutul ședinței de guvern.

Ministrul a mai anunțat că începând din 13 ianuarie și până pe 14 ianuarie va intra în vigoare un Cod galben de polei.

„Mâine, de la 5 dimineața până sămbătă la ora 12.00, vom intra pe Cod galben de polei. Vor fi precipitații mixte moderate cantitativ, vânt și ninsori viscolite la munte. Vom avea acest Cod galben în aproape toată țara, mai puțin în cele opt județe greu încercate în această perioadă și în Capitală", a adăugat ea.


Sursa foto: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii