Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este starea victimelor accidentului din această noapte, din stațiunea Mamaia. Un bărbat, în comă

ro

13 Apr, 2019 10:35 4075 Marime text
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța transmite în această dimineață starea victimelor carambolului rutier de vineri seară. Trei mașini au fost distruse iar patru persoane cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani au fost rănite.

Potrivit SAJ Constanța, prima victimă prezintă traumatism toracic, traumatism craniofacial, cea de-a doua - traumatism cranian, traumatism membru superior, a treia prezintă traumatism cranian iar cel mai grav este un bărbat în comă, scor glasgow 5, ventilat mecanic, cu traumatism cranio-cerebral grav și traumatism abdominal.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Constanța, în data de 12.04.2019, ora 22:30 un barbat, de 21 ani, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia din Staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari iar la un moment dat a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 21 ani, din sens opus. În urma coliziunii primul autoturism a fost proiectat şi într-un alt autoturism, condus de un barbat, de 24 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi banda cu al doilea autoturism.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 19 ani, pasageră dr faţă în primul auto, a cond auto al celui de-al doilea auto, a pasagerului dreapta faţă barbat, de 19 ani din al doilea auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului stânga spate barbat, de 19 ani din al doilea auto.



Citește și: LIVE video. Imagini de la eveniment Accident rutier grav în stațiunea Mamaia. Trei mașini s-au făcut praf (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii