Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calimente (PNL) La Vosganian a fost un conflict cu Băsescu

ro

12 Feb, 2015 15:15 1125 Marime text
Deputatul PNL Mihăiţă Calimente a declarat, astăzi, despre respingerea solicitării DIICOT în cazul lui Varujan Vosganian în Senat, că situaţia acestuia ar fi fost în urma unui conflict cu Traian Băsescu, iar justiţia nu trebuie să guverneze, invocând o declaraţie a preşedintelui Klaus Iohannis, informează Mediafax.

Calimente a fost întrebat cum vede decizia Senatului de a respinge solicitarea DIICOT în cazul începerii urmăririi penale împotriva lui Varujan Vosganian.

„Mie mi se pare că ceea ce i s-a întâmplat domnului Varujan Vosganian a fost în urma unui conflict pe care l-a avut cu Traian Băsescu, şi eu îmi aduc aminte acea poveste. Ori, a fi trimis în judecată în calitate de ministru pe un act pe care l-ai emis ca ministru, nu pe un abuz, nu pe un lucru făcut ascuns, deci pe un act oficial care a trecut prin Guvern, care a fost discutat în Guvern, care a fost aprobat în Guvern, pe acel act există semnăturile mai multor miniştri. Ori a judeca un ministru pe intenţie mi se pare aberant, pentru că înseamnă că orice ministru poate fi chemat la DNA şi trimis în judecată pentru orice act administrativ pe care îl emite”, a răspuns Calimente, notează Mediafax.

Deputatului PNL i s-a precizat că în cazul lui Vosganian nu era vorba de trimiterea în judecată, ci de posibilitatea începerii urmăririi penale, iar finalitatea viza decizia unei instanţe asupra acuzaţiilor procurorilor.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: expresspress.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii