Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bicicliştii au ieşit în stradă

ro

06 Aug, 2015 20:43 1365 Marime text
 În această seară, de la ora 19.3, bicicliștii Constanței ies pe stradă. Manifestarea are drept scop promovarea ciclismului, mișcarea și socializarea. Evenimentul se vrea a fi o paradă/o plimbare de grup, ce nu are caracter de competiție.
Organizatorii au făcut și un "regulament" pentru deplasarea în pluton:
”1. NU DEPĂȘIM conducătorul plutonului.
2. Circulăm DOAR PE PRIMA BANDĂ a drumului.
3. Încercăm SĂ NU LĂSĂM DISTANȚE între participanți, astfel păstrând plutonul compact.
4. Păstrați direcția de mers (fără drift-uri printre ceilalți participanți), iar dacă este totuși nevoie asigurați-vă că partea spre care vreți să schimbați, este liberă;
5. La apariția diferitelor obstacole pe traseu (grătare de scurgere, gropi, capace de canalizare etc) SEMNALIZAȚI partea pe care se află.
6. Și nu îl ultimul rând, se recomandî participanților purtarea echipamentului specific pentru bicicliști (lumini față, spate, cască). De asemenea, este important să știți că orice participant își asumă responsabilitatea privind respectarea regulilor de circulație!”
Traseul:
Casa de Cultură - Kaufland - Cora Bratianu - CET - Km 5 (sens Hatman Arbore) - Gara- ICIL - Dacia- City Mall (dreapta) - Delfinariu(dreapta)-Capitol(stanga pe Bd Tomis)-Primarie- Liceul Eminescu(stânga) - Restaurant Zebrano(fostul Pelican)
Locația de socializare este Restaurant Zebrano (fostul Pelican).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii