Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bicicliștii și conducătorii de trotinete în atenția polițistilor rutieri din Iași

ro

18 Aug, 2023 10:21 866 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • În dimineața zilei de 17 august 2023, poliţiştii Biroului Rutier Iași au organizat şi executat o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi, în special, a celor produse pe fondul abaterilor la regimul rutier săvârşite de biciclişti și de către conducătorii de trotinete.
 
În dimineața zilei de 17 august 2023, poliţiştii Biroului Rutier Iași au organizat şi executat o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi, în special, a celor produse pe fondul abaterilor la regimul rutier săvârşite de biciclişti și de către conducătorii de trotinete, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
 
În cadrul acțiunii au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale (16 bicicliști, 6 conducători trotinete) în valoare de circa 4700 lei. 
 
Exemplu: un bărbat de 41 de ani, din Iași a fost depistat traversând cu bicicleta o trecere de pietoni de pe strada Vasile Lupu din municipiul Iași. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Tulcea: Sancțiuni drastice pentru cei care pescuiesc neregulamentar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii