Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:53 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu se va muta din vila Lac 3 după ce locuinţa atribuită de Guvern va fi renovată

ro

21 Feb, 2015 22:59 798 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu se va muta din vila Lac 3 după ce lucrările de reparaţie şi renovare a vilei care i-a fost atribuită recent de Guvern ca reşedinţă vor fi finalizate, scrie Mediafax.

Temporar, până când lucrările vor fi încheiate, fostul preşedinte va continua să folosească vila Lac 3, cu acordul Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPSS), în administrarea căruia se află imobilul.

Conform legii, Traian Băsescu trebuia să părăsească vila Lac 3 în maximum 60 de zile de la încheierea mandatului prezidenţial, respectiv până astăzi.

În urmă cu două săptămâni, Guvernul a decis ca vila RA-APPS din cartierul Primăverii în care a locuit până în acest an Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, să îi fie atribuită fostului preşedinte Traian Băsescu spre utilizare ca reşedinţă.

Imobilul necesită însă unele reparaţii şi lucrări de renovare, care încă sunt în executare.

Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi, chiria lunară percepută până în prezent fostului chiriaş, Mioara Roman, ridicându-se la 6.205 euro.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: România TV

Ti-a placut articolul?

Comentarii