Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu, despre cazul fratelui său Când voi avea acordul lui, o să explic, a fost înscenare

ro

16 Feb, 2015 22:32 1068 Marime text
Fostul preşedintele Traian Băsescu a declarat, în această seară, la TVR, despre dosarul penal în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu, că are toate elementele să creadă că a fost o înscenare şi că, acum, când nu mai e preşedinte, îşi ia un grad de libertate şi va încerca să explice.

Fostul preşedinte a precizat că îl deranjează atacurile zilnice ale Antenei 3 şi Ghiţă TV la el şi la familia sa, „ca şi cum ar mai avea interese politice”. „Ştiu ce interese au, dar nu le discut acum”, a adăugat Băsescu la TVR.

Despre procesul fratului său, Traian Băsescu a ţinut să arate că „are toate elementele să creadă că a fost o înscenare”.

Băsescu a menţionat că judecătorii vor hotărâ, şi a precizat că, atunci când va avea acordul fratelui lui, pentru că „ştie dosarul, este public”, va vorbi, pentru că „nu a putut să facă nimic pentru el, când era preşedinte.

„Acum nu mai sunt preşedinte, îmi iau un grad de libertate puţin mai mare, fără a ataca soluţiile şi mersul procesului. Voi incerca să explic”, a mai spus Traian Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii