Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băsescu „Ciorbea este penibil. CNA ar trebui să pună capăt mesajelor mincinoase de la TV”

ro

16 Feb, 2015 22:42 1156 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, în această seară, că României îi lipsesc două instituţii, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea fiind penibil şi o marionetă, în timp ce CNA ar fi trebuit să stopeze mesajele mincinoase de la Antena 3 şi Ghiţă TV.

Întrebat de Ordonanţa privind migraţia politică, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că este „o chestiune a justiţiei", întrucât ordonanţa lui Victor Ponta a fost declarată neconstituţională, dar, pe de altă parte, primarii „au migrat într-un mediu legal".

„Vedem slăbiciunea majoră pe care o avem când ai o marionetă ca Avocat al Poporului, pentru că Avocatul Poporului putea stopa şi acest abuz şi abuzul lui Victor Ponta cu modificarea Legii învăţământului ca să se poată spăla de plagiat la doctorat", a declarat Băsescu.

Fostul preşedinte a precizat că au existat multe ordonanţe neconstituţionale, pentru că Victor Ciorbea are „datorii la bănci, vrea să rămână acolo cu orice preţ şi atunci nu-şi face treaba".

El a mai spus că Ciorbea este „penibil", spre deosebire de Avocatul Poporului din perioada lui Emil Boc care „a buşit la ordonanţe de i-au mers fulgii", deoarece nu era angajat politic.

Pe lângă Avocatul Poporului, Traian Băsescu a spus că o altă instituţie care lipseşte este CNA, în condiţiile în care unele televiziuni promovează „vrajbă şi minciună".

„Societatea e tot mai mult dispersată de aceste mesaje pe care le primeşte zilnic, mesaje mincinoase de la Antena 3 şi de la Ghiţă TV. Nu se poate, CNA ar fi trebuit să pună capăt acestui mod de jurnalism", a spus fostul preşedinte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii