Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat trimis în judecată după ce a oferit unui poliţist mită 50 de euro

ro

03 Dec, 2015 13:18 760 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ioan Cîrpaci sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.
 
În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: inculpatul Cîrpaci Ioan s-a prezentat  în data de 18.08.2014, în jurul orelor 14.10, la sediul Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara în biroul unui agent, căruia i-a oferit suma de 50 de euro pentru ca acesta să nu mai continue demersurile necesare, respectiv pentru a nu proceda la sesizarea organelor de urmărire penală cu privire la faptul că numita A.M.L. ar fi realizat lucrări la o construcţie considerată monument istoric, fără a deţine autorizaţie în acest sens.  
 
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Timiş.
 
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii