Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2014 Şapte constănţeni, eliminaţi de la proba scrisă obligatorie a profilului

ro

27 Aug, 2014 14:33 3126 Marime text
Potrivit ISJ Constanţa, azi, 1.247 de candidaţi constănţeni au participat la proba scrisă obligatorie a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat 2014, sesiunea august - septembrie.

Şapte candidaţi dintre care şase care susţineau proba la matematică şi unul la istorie au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane mobile, notiţe şi însemnări), astfel: 1 candidat din centrul de examen - Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, 1 candidat- Liceul Tehnologic „C.A.Rosetti”, 1 candidat-Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia şi 4 candidaţi- Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii.

Pentru un candidat, Comisia Naţională de Bacalaureat a aprobat susţinerea examenului cu subiect de rezervă, în intervalul orar 13.00-16:.0, la disciplina matematică, în centrul de examen - Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia.

Potrivit Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, cei 7 candidaţi care au fost eliminaţi de la examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, au pierdut dreptul de a susţine examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii