Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:19 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, la Curtea de Apel Constanţa Decizie definitivă în dosarul în care Mircea Băsescu ar fi fost şantajat de familia lui Bercea Mondial

ro

01 Feb, 2016 16:03 1959 Marime text
Azi, judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa au luat o decizie definitivă în dosarul în care Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, ar fi fost şantajat de familia lui Bercea Mondial

Pe scurt, azi, instanţa a respins cererea de abţinere formulată de judecător Cristian Deliorga, investit cu soluţionarea dosarului. Decizia este fără cale de atac şi a fost pronunţată azi în şedinţă publică.

Amintim că, în cauză, Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, şi Marius Constantin, soţul Izaurei Anghel, au fost judecaţi şi condamnaţi pentru că l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu. În dosar, Florin Angel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la 12 ani, 11 luni și 20 de zile (pedeapsa rezultând din contopiri), Marius Constantin (ginerele lui Sandu Anghel) s-a ales cu patru ani ani și şase luni de închisoare, cu executare, Fănica Anghel (soția lui Bercea) a primit trei ani și nouă luni, Izaura Anghel (soția lui Marius Constantin, fiica lui Sandu Anghel) a fost condamnată la patru ani, cinci luni și zece zile. Toate pedepsele anterior precizate sunt cu executare ele fiind aplicate de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă. Grinică Ion Anghel (fiul lui Sandu Anghel) a fost condamnat la şase luni prin măsură educativă neprivativă de libertate.  

Următorul termen a fost stabilit la Curtea de Apel Constanţa pentru data de 4 februarie.

Citeşte şi


Acuzaţii grave
Bercea Mondial spune că i-a dat bani judecătorului Cristian Deliorga, de la Curtea de Apel Constanţa (rechizitoriu+galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii