Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:45 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzaţii grave Bercea Mondial spune că i-a dat bani judecătorului Cristian Deliorga, de la Curtea de Apel Constanţa (rechizitoriu+galerie foto)

ro

31 Jan, 2015 00:00 2915 Marime text
Ieri, în faţa judecătoarei Emilia Ganera s-a aflat, în calitate de martor, însuşi Sandu Anghel, care a şocat printr-o declaraţie conform căreia i-ar fi dat bani judecătorului Cristian Deliorga, de la Curtea de Apel Constanţa. „Vreau să fac un denunţ la DNA, să-l denunţ pe Cristian Deliorga. În septembrie 2008 a primit bani să-l scoată pe Florin Anghel, fiul meu, din spatele gratiilor“, a mai spus Bercea. Acesta nu s-a oprit aici şi a susţinut că, tot în 2008, Mircea Băsescu l-ar fi sunat de faţă cu el pe Deliorga, după care Florin Anghel a fost eliberat. De menţionat că tânărul fusese pus în libertate de Tribunalul Slatina.
 
Mai departe, Bercea Mondial a povestit cum ar fi primit Mircea Băsescu suma de 600.000 de euro, din care 300.000 ar fi ajuns la Traian Băsescu. În schimbul banilor, Sandu Anghel ar fi trebuit să fie pus în libertate, însă acest lucru nu s-a concretizat. La scurt timp după condamnarea definitivă a lui Bercea, rudele bărbatului ar fi mers la Mircea Băsescu pentru a-i cere socoteală. În schimbul banilor, Mircea Băsescu le-ar fi dat asigurări că totul se va rezolva, dar trebuie să aibă răbdare.
 
La finalul şedinţei de judecată, timp în care Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a vărsat şi câteva lacrimi, bărbatul l-a salutat pe Mircea Băsescu: „Să trăieşti, năşicule!“. Cu privire la acuzaţiile referitoare la judecătorul Cristian Deliorga, facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere atât de la Curtea de Apel Constanţa, cât şi de la Consiliul Superior al Magistraturii, însă acest lucru nu a fost posibil.             
 
Rechizitoriu:
Trimitere în judecată Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nitescu 02 Feb, 2016 02:31 De unde aveau aceste personaje atâția bani? Câte impozite au plătit pentru Statul român?