Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au încercat să treacă graniţa ilegal dar au fost prinşi de poliţiştii din Mangalia

ro

14 Sep, 2017 13:07 3246 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, două persoane de cetățenie albaneză, care intenționau să intre ilegal în România din Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde.

În cursul dimineţii de ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au observat cu ajutorul autospecialei cu termoviziune aparținând Gărzii de Coastă, pe direcția localităților de frontieră Hagieni-Limanu, doi bărbați alergând dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. Imediat un echipaj mobil s-a deplasat la fața locului și deoarece persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duse la sediul P.T.F Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.

Cei doi bărbați sunt cetățeni albanezi, în vârstă de 33 de ani, respectiv 28 de ani. Bărbaţii vor fi cercetărţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat.

Cele două persoane au fost predate autorităţilor de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii