Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:21 12 12 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, se oprește apa în localitățile Arsa, Amzacea și Chirnogeni, județul Constanța. Când este programată lucrarea și ce consumatori sunt afectați

ro

19 Apr, 2019 11:17 358 Marime text
Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stațiilor de pompare Arsa, Amzacea și Chirnogeni,  RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, marți – 23 aprilie 2019, în intervalul orar 09,00 – 15,00.

Potrivit SC RAJA SA, vor fi afectați toți consumatorii din localitățile Arsa, Amzacea și Chirnogeni din județul Constanța.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile, la parametrii optimi, în cel mai scurt timp.
Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste lucrări de întreținere să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii