Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:06 23 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apocalipsa din Constanţa europeană Ce a găsit un fotograf de ocazie vizavi de restaurantul Beirut (galerie foto)

ro

21 Apr, 2014 03:01 3330 Marime text
Fotograful nostru amator a rămas şocat de ce a văzut în centrul municipiului Constanţa, sâmbătă, cu câteva ore înainte de Înviere.
Şi nu oriunde, ci in centrul municipiului Constanţa, care se pretinde oraş european.
Iimaginile sunt luate exact pe trotuarul (ATENŢIE ŞI LA TROTUAR), de pe bulevardul Tomis, vizavi de restaurantul Beirut, unde a avut loc recent devastatorul incendiu în care au murit trei tinere.Un câine înfometat trăgea, ca şi cum nu ar fi mâncat de cine ştie câte zile, de nişte pungi pline cu reziduuri menajere, dar mai ales cu resturile pantagruelicei cine pregătită de o GOSPODINĂ din zonă pentru ziua de Paşte şi aruncate pe trotuar.
Ba unde pui că mai şi mârâia ameninţător la cei care treceau pe lângă el în timp ce se înfrupta din carnea de miel crudă, încercând să îşi apere proprietatea şi teritoriul.
Cititorul nostru mai şi face o remarcă: în cazul de faţă sacoşele cu gunoi, în niciun caz nu reprezintă problema autorităţilor, nici a firmelor din apropiere.
Este a locuitorilor Constanţei europene.
Pentru că hai să fim serioşi: ce vedem în imagini este lipsă de educaţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • carmen 13 May, 2014 14:08 Tibi, prietene, C-ta nu este Londra! Si nu numai pentru ca politia, bla, bla, bla... ci pentru ca londonezii chiar pun pret pe viata animalelor! Ghici ce?! Romanii omoara cainii!!! Chestia cu punga este inca o dovada a inapoierii concitadinilor tai!!! Priveste si chestia aia care se cheama "trotuar"!!! Altfel spus, hai sa nu mai comparam mere cu pere! Ca doar la asta ne pricepem, nu?! Cand "javrele" (cum zice Gogu), alea cu doua picioare vor fi amendate pentru ca-si lasa laturile pe strazi, vom vorbi despre comparatii. Pana atunci...
  • Cris 21 Apr, 2014 23:32 „Javra” este un animal căruia îi este foame. Oamenii ucid din cauze mult mai puțin importante. De exemplu, din plăcere sau pentru că li s-a părut că te uiți într-un fel anume, de parcă ai gândi...nu știu ce. M-aș fi legat de existența pungii și de halul în care arată trotuarul. Presupun că nu este în Mamaia, deci...neinteresant pt Mazăre.
  • tibi 21 Apr, 2014 19:35 Gogu :! Greşit cum gândeşti. Dacă nu ar fi câini pe stradă personajul ;javră; de care spui tu nu ar avea de ce să arunce acea pungă.cu toate astea aş vrea să ştiu al cui este câinele. În Londra drag prieten dacă un câine este pe stradă necinstit 3-4 echipaje de poliţie sunt în alertă .Finalul o amendă pe care usturător la buzunar şi pe cei mai bogati
  • gogu 21 Apr, 2014 10:03 Absolut de acord cu faptul ca lipsa de educatie ne sufoca! In acest caz apelativul "javra" se potriveste personajului care a aruncat in strada punga si in nici un caz patrupedului infometat!