Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aplicația care știe totul despre tine! Cum îți este făcut profilul psihologic pe bază a ceea ce postezi pe internet

ro

14 May, 2015 23:13 988 Marime text
 
„Crystal îți spune cel mai bun mod de a comunica cu un posibil client, angajator sau coleg de muncă în funcție de personalitatea distinca a acestuia”. Așa se recomanda noua aplicație ce îți permite să descoperi chiar și lucruri pe care nu le conștientizai despre tine.
 
Din ce în ce mai mulți utilizatori vorbesc despre această aplicație și despre faptul că este foarte exactă. Iar majoritatea utilizatorilor au verificat ce spune aplicația despre ei, pentru că apoi să își caute prietenii și colegii, scrie yoda.ro.
 
Aplicația este gratuită momentan, fiind necesar un cont pe site-ul principal pe care îl faci după ce ești acceptat. Fiind concentrată pe partea de afaceri, este necesar să fii logat pe LinkedIn înainte de a o folosi. De asemenea, poți folosi o extensie pe Gmail, iar Crystal îți va analiză mailurile și îți va spune ce este greșit. Există și o versiune contra-cost a aplicației care îți spune exact cum să formulezi mailuri în funcție de personalitatea destinatarului.
 
Crystal nu se folosește numai de LinkedIn, ci de tot internetul, fiind precum o căutare pe Google. Înainte să citești ce spune despre tine, trebuie să vezi și procentul oferit de Crystal pentru acuratețea informațiilor. Dacă procentajul e mai scăzut, e din cauza datelor limitate existențe online. Dacă nu consideri că a fost totul menționat, poți să adaugi informații.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii