Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:27 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important din partea RATC Constanţa Când începe distribuirea abonamentelor reduse pentru elevi

ro

19 Feb, 2015 14:10 1016 Marime text
RATC Constanţa aduce în atenţia călătorilor că, începând cu data de 23 februarie, regia de transport va elibera abonamente reduse cu 50% şi gratuite în baza HCLM nr. 40/13.02.2015.
 
Astfel, elevii vor beneficia de 50% reducere pentru abonamentele valabile pe o linie de transport (27,5 lei/lună), două linii - 40 de lei/lună, sau pe toate liniile, cost 55 de lei/lună.
 
Pentru a putea intra în posesia unui astfel de abonament, elevii trebuie să se prezinte la unul din chioşcurile de abonamente ale RATC Constanţa cu carnetul de elev, vizat la zi, în original şi cu certificatul de naştere sau cartea de identitate, în original.
 
De asemenea, important de reţinut este ca, la controlul în mijloacele de transport, elevul să prezinte abonamentul RATC şi carnetul de elev vizat la zi, CI sau certificatul de naştere.
 
Totodată, RATC menţionează că, elevii pentru care s-a stabilit ca măsură protecţie specială sau elevii aflaţi sub tutelă pot beneficia de abonamente gratuite pe o linie, pe două linii sau pe toate liniile, în funcţie de solicitarea lor.
 
Pentru a intra în posesia unui astfel de abonament, elevii trebuie să se prezinte la unul din chioşcurile RATC din faţa Gării Constanţa, peronul liniilor 100, 101, cu carnetul de elev vizat la zi, în original şi cartea de identitate sau certificatul de naştere, în original. În cazul elevilor aflaţi sub tutelă, trebuie prezentat talonul de pensie sau certificatul de tutelă.
 
La controlul în mijloacele de transport elevul va prezenta abonamentul RATC şi carnetul de elev vizat la zi, CI sau certificatul de naştere.
 
De asemenea, persoanele cu handicap mediu sau uşor beneficiază de abonamente gratuite pe perioada de valabilitate a certificatelor de încadrare în gradul de handicap.
Abonamentele se eliberează de la Gară, peronul liniilor 100, 101, sau din vama Tomis III, staţia liniilor 42, 43, 43C, 43M, pe sensul de mers către centru.
 
Persoana care poate beneficia de un astfel de abonament se va prezenta la unul dintre chioşcurile menţionate cu certificatul de încadrare în grad de handicap şi cartea de identitate sau buletinul. La controlul în mijlocul de transport, persoana cu handicap mediu şi uşor va prezenta legitimaţia specială RATC şi CI sau BI.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii