Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:37 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatul unei firme de pază, electrocutat în Portul Constanţa. Iată cum a avut loc accidentul

ro

14 Aug, 2015 13:00 1218 Marime text
Aseară, lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că în triajul Staţiei CFR Mol 5 Port Constanţa a avut loc un accident prin electrocutare la firele de înaltă tensiune.

Deplasându-se de urgenţă la faţa locului, lucrătorii serviciului au stabilit că la linia M 1 a triajului Staţiei CFR Mol 5 din Portul Constanţa, se afla staţionat un tren de marfă format pentru plecare, având în compunere vagoane de tip Uagps încărcate cu zahăr brut industrial vrac. Trenul urma să fie luat în primire de agenţi de pază  pe care să-l însoţească până la destinaţie, fapt pentru care agentul de pază Nicolae M., de 32 ani, din oraş Urlaţi, judeţul Prahova, s-a urcat pe platforma unui vagon şi din neatenţie s-a apropiat de firele de înaltă tensiune de 27 000 w, fiind electrocutat.

Persoanei electrocutate i s-au acordat îngrijiri medicale de către medicul de pe ambulanţa sosită la faţa locului, care a stabilit diagnosticul preliminar, fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru îngrijiri medicale de specialitate şi tratament.

Cercetările se continuă de către lucrători din cadrul S.P.T.M. în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului si ITM.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii