Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:31 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajații KMG donează sânge pentru colegii lor răniți în incendiul de ieri de la Năvodari

ro

23 Aug, 2016 14:12 2107 Marime text
Întreaga echipă a KMG International, angajați din Constanța, București, dar și la nivel național s-au mobilizat și vor dona sânge pentru cei trei colegi spitalizați în București, ca urmare a evenimentului de luni de pe platforma Petromidia, se arată într-un comunicat remis ZIUA de Constanța.
 
Unul dintre muncitorii grav răniți a decedat astăzi, la spitalul din Capitală.  Conducerea companiei ce deține rafinăria din Năvodari a păstrat legătura pe tot parcursul nopţii cu familiile celor afectați, cât şi cu cadrele medicale. Reprezentanţii KMG au transmis medicilor disponibilitatea de a oferi orice este necesar pentru tratamentul celor răniţi, precum şi pentru suportarea oricăror costuri de transfer în străinătate în cazul în care acest lucru se impune.
 
Conform măsurătorilor privind emisiile în aer produse în urma evenimentului, nu au fost înregistrate valori care să pună în pericol viaţa angajaţilor şi a comunităţilor din apropierea rafinăriei sau a turiştilor aflaţi pe litoral, fapt certificat de analizele CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic şi Nuclear).
 
Echipa de specialişti constituită la nivelul companiei analizează circumstanţele care au dus la producerea evenimentului, pentru a determina cauzele acestuia.

Reprezentanţii rafinăriei au pus la dispoziţia autorităţilor toate documentele necesare pentru efectuarea investigaţiilor conform legilor în vigoare.
 
În acest moment, rafinăria Petromidia funcţionează la capacitate redusă.
 
 Compania a ținut să mai menționeze public faptul că respectă legislaţia în vigoare privind siguranţa şi protecţia muncii, precum şi  reglementările existente în domeniul protecţiei mediului înconjurător.

Citește și ... APM - Calitatea aerului după incendiul de la Petromidia NU reprezintă niciun risc pentru populație (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii