Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorgiu-„PNL este incompatibil cu Traian Băsescu”

ro

09 Jan, 2016 20:32 1246 Marime text
 
Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat astăzi la Sinaia, referindu-se la o eventuală alianță post electorală cu MP, că PNL este „incompatibil” cu Traian Băsescu. De asemenea, aceasta a adăugat faptul că fostul președinte crede doar „în propria persoană”.
 
„Am văzut interpretări mai mult decât tendențioase legate de o apropiere a PNL de MP, de Băsescu și așa mai departe. (...) Ca să respingi sau să accepți o alianță post electorală cu un partid indiferent cum se numește acel partid, este nevoie ca partidul respectiv să aibă în primul rând rezultate, adică să intre în Parlament. Eu cred că MP-ul condus de Traian Băsescu va avea în mod cert rezultate mult mai slabe decât cel condus de Elena Udrea. Dincolo însă de aceste calcule matematice, vă răspund ferm, ca să nu mai existe alte interpretări, că PNL este incompatibil cu Traian Băsescu”, a spus Alina Gorghiu, făcând referire la comentarii privind alianțele pe care PNL le-ar face post-electoral, notează româniatv.net
 
Aceasta a explicat că incompatibilitatea enunțată are la bază "zeci de motive", între care acela că fostul șef al statului crede doar în propria persoană.
 
„Sunt zeci de argumente pentru care insist pe această idee, pornind de la simpla premisă că PNL crede în democrație, în principii, în idei, iar Traian Băsescu crede în propria persoană și atât. Asta nu o să îi împiedice, sigur, pe eventualii câțiva consilieri județeni, municipali pe care PMP-ul îi va avea în alegeri să susțină candidaturile PNL-ului pentru consiliul județean fără să îi ceară voie lui Traian Băsescu”, a mai completat co-președintele PNL.
 


Sursa foto: paginadepolitica.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii