Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:32 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6 Alertă cu bombă în Gara Constanța (galerie foto+video)

ro

24 Mar, 2016 10:15 14608 Marime text
 
Alertă cu bombă în Gara Constanța. Polițiștii din Constanța sunt în alertă după ce au primit un apel de urgență care anunța că în Gara Constanţa ar fi amplasată o bombă
Vom reveni cu informații! 
UPDATE 6, ora 11.59:

CFR Călători informează că, „la sosirea în Gara Constanța a trenului InterRegio 1581 București Nord - Constanța (sosire 09:31), după coborârea călătorilor, șeful de tren a găsit un pachet uitat în ultimul vagon. A fost alertat numărul de urgență 112. Peronul unde a fost garat trenul a fost izolat, accesul pasagerilor în zonă a fost restricționat. Accesul pasagerilor pe peron a fost permis începând cu ora 10:50. Menționăm că circulația trenurilor de călători nu a fost afectată”.


UPDATE 5, ora 11.04: 

Trenul 1581 care a sosit la 9.30 de la Bucureşti a părăsit în urmă cu câteva momente Gara Constanța. 


UPDATE 4, ora 10.45:
 

Este vorba despre trenul București - Constanța, în care un pasager ar fi uitat un geamantan. Acest bagaj a fost descoperit de controlor, care a anunțat de urgență organele competente printr-un apel la 112. 

Evenimentul a luat amploare repede, având în vedere atentatele ce au avut loc marți dimineață în Belgia. 

Comisarul șef Dogaru Tudorel, șef Poliția Municipală Constanța, a declarat că au descoperit trei genți, probabil abandonate. În genți erau haine. 

Întrebat dacă a fost o alarmă falsă, acesta a declarat: „Da, dar mai bine să o tratăm cu toată prudența și să desfășurăm misiunea conform procedurilor”. 

Potrivit comisarului șef, bagajele nu se aflau în tren, ci unul era la Linia 1, iar celelalte două au fost găsite la toaleta publică din pasajul de trecere. 


UPDATE 3, ora 10.40:
 

Potrivit unui tânăr care urma să se deplaseze la Călărași, pentru că nu mai fusese de trei săptămâni acasă, polițiștii și jandarmii i-au îndrumat pe toți cei prezenți în proximitatea Gării Constanța să se îndepărteze de acest loc. Tot el a spus că nu îi este teamă că ar putea fi o bombă amplasată ca în Bruxelles. 


UPDATE 2, ora 10.27:

Echipaje de pirotehniși au ajuns la fața locului, după ce un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că a fost găsit un pachet suspect în Gara Constanța. 

În aceste momente, în Gară este staționat un tren de călători în care se pare că se află pachetul suspect. 


UPDATE 1, ora 10.21: 


La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliție, Jandarmerie, Pompieri și ambulanță. Ti-a placut articolul?

Comentarii