Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Şoferi băuţi, depistaţi în trafic de poliţiştii constănţeni

ro

24 Dec, 2018 11:40 1009 Marime text

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinşi băuţi la volan, în traficul din judeţul Constanţa.

La data de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism cu autorizația de circulație expirată, pe bulevardul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroul Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Liliacului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroul Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Eforie Sud, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Traian din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Lazu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Republicii din Eforie Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Tîrgușor, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 225, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroul Rutier Mangalia, în cooperare cu lucrători ai Poliției stațiunii Costinești, au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din București, care a condus o autoutilitară, pe strada Mării din localitatea Costinești, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
De asemenea, polițiștii constănțeni au mai stabilit faptul că respectivul bărbat a sustras autoutilitara în cauză, în scop de folosință, de la proprietar.
 
Bărbații în cauză a fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii