Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Trei persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat pe contrasens

ro

02 Jun, 2018 15:37 2539 Marime text
Trei persoane au fost rănite după ce în zona localităţii Războieni şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul.
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Anca Vâjiac, a declarat pentru AGERPRES că a fost primit un apel la serviciul de urgenţă 112 prin care se anunţa că a fost înregistrat un accident în zona comunei Războieni.
 

"A fost o coliziune frontală între două autoturisme. Nu se ştie deocamdată cauza producerii. Şoferul unui autoturism Solenza ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat într-o autoutilitară. Şoferul maşinii mici a fost rănit grav şi transportat la spital, iar doi pasageri din autoutilitară au fost răniţi uşor. Erau pasageri de pe bancheta din spate şi nu purtau centura de siguranţă. A fost întocmit dosar penal. Se continuă cercetările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

 
Potrivit reprezentanţilor UPU-SMURD Iaşi, şoferul maşinii care a produs accidentul a fost descarcerat şi transportat la Spitalului Sfântul Spiridon după ce a suferit multiple traumatisme.
 

"Pacientul a suferit traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conştienţă, traumatism toraco-abdominal, fracturi costale, fractură stern, fractură femur bilateral, fractură pumn stâng. A fost dus direct în sala de operaţie. Celelalte două victime au fost preluate de o autospecială de tip B2 a SAJ. Erau policontuzionaţi, stabili. Au refuzat transportul la spital", a declarat dr Diana Cimpoeşu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii