Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A avut loc a doua întâlnirea a grupului de lucru privind doctoratele

ro

18 Dec, 2015 22:36 1409 Marime text
Grupul de lucru constituit pentru clarificarea cadrului instituțional și normativ privind controlul calității tezelor de doctorat și aspectele de etică a cercetării științifice a avut o a doua întâlnire în decursul zilei de astăzi.
 
„Eforturile membrilor vizează elaborarea unui set coerent de propuneri de amendare a actelor normative în vigoare și de recredibilizare a funcționării sistemului de învățământ superior din România, îndeosebi la nivelul studiilor universitare de doctorat", arată MENCȘ într-un comunicat.
 
Componența grupului de lucru este următoarea: prof. univ. dr. Ștefan Afloroaei (Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași), prof. univ. dr. Lucian Bercea (Universitatea de Vest din Timișoara), prof. univ. dr. Radu N. Cătană (Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca), prof. univ. dr. Valeriu Ciucă (Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași), cercetător principal dr. ing. Călin Deleanu (Academia Română), prof. univ. dr. Liviu Papadima (Universitatea din București), prof. univ. dr. Ion Roceanu (Universitatea Națională de Apărare "Carol I" din București), prof. univ. dr. Florin Alin Sava (Universitatea de Vest din Timișoara), prof. univ. dr. Florin Strețeanu (Universitatea "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca), prof. univ. dr. Dana Tofan (Universitatea din București).
 
Grupul urmează să finalizeze setul de propuneri până la mijlocul lunii ianuarie 2016.
 
Sursa foto: udgdoc.org
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii