Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunt utile serviciile unui psiholog în această perioadă?

ro

14 Feb, 2022 00:00 1666 Marime text


Atacurile de panică, episoadele depresive și anxietatea sunt principalele motive pentru care românii apelează, în această perioadă de criză, la suportul psihologilor. Aceștia le oferă sprijin emoțional și nu numai.
 
Relațiile personale sau profesionale pot avea de suferit atunci când nu te simți cel mai bine. S-ar putea să te cerți frecvent cu partenerul, să te izolezi de prieteni sau să reiei aceleași probleme din nou și din nou cu familia.
 
Este greu să menții relații sănătoase atunci când nu te simți bine din interior. Dacă te simți deconectat de oameni sau alte persoane îți atrag atenția că pur și simplu nu pari a fi tu însuți, ar putea fi un bun moment să vorbești cu un terapeut.
 
Amintește-ți că a vorbi cu un profesionist din domeniul sănătății mintale nu este un semn de slăbiciune. Este nevoie de mult mai multă forță mentală pentru a admite că nu ai toate răspunsurile, decât pentru a te preface că ai
avea totul, atunci când de fapt nu ai.
 
Reține că nu trebuie să vezi pe cineva în persoană. Poți să apelezi la un terapeut online, dacă preferi să vorbești cu cineva prin mesaje, telefon sau chat video.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 


 
Sursa foto:  Pexels
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii