Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Ce sumă ar asigura un trai decent unei familii cu doi copii?

ro

21 Jan, 2019 00:00 2589 Marime text
Una dintre cele mai intense dezbateri lansate recent în spaţiul public a fost cea legată de suma de 2.600 de lei cu care o familie formată din doi adulţi şi doi copii ar fi necesară pentru un trai decent. Totul a pornit de la decizia elaborată de Comisia de Insolvenţă la nivel central.
 
Astfel, specialiştii mai multor instituţii au concluzionat că valoarea coşului minim pentru o familie formată din doi adulţi şi doi copii, în mediul urban, ar trebui să fie de 2.600 de lei pentru un trai decent, costurile fiind defalcate în funcţie de nevoile acestora.
 
Concluzia a generat o serie de discuţii, cei care susţin că suma este mult prea mică aducând ca argument costurile mult mai mari decât cele punctate de către specialişti. Pentru mai multe detalii privind costurile, găsiţi aici un material dintr-o ediţie anterioară.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 

  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ctean 21 Jan, 2019 06:43 De ce nu traiesc ei cu banii astia pe luna si isi maresc tot timpul beneficiile javrele dracului , ca nu au facut nimic pentru oamenii de rand doar pentru burta lor si a familiilor lor , iti scot ochii cu niste firfirici si a doua zi explodeaza toata piata de nu iti mai ramane nimic in buzunare , auzi sa mai pui si deoparte ceva parale nenorocitii dracului.