Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Racing Pub, un local cu personalitate, unde un Cadillac Eldorado a fost transformat în bar (galerie foto)

ro

27 Nov, 2015 00:00 8934 Marime text

Racing Pub este un local deschis de mai puţin de un an în Piaţa Ovidiu, la numărul 4. Aici se combină elementele industriale cu design de pub american. În faţă sunt amenajate cauciucuri colorate, iar în interior decorul musteşte de personalitate. Au vrut să iasă în evidenţă cu orice preţ şi au reuşit, fără îndoială.

Decoraţiunile sunt în ton cu denumirea: căşti de motociclişti, costume de racing, plăcuţe de înmatriculare, unelte necesare în garaj, jante şi sigle specifice maşinilor aparţinând unor branduri renumite etc. Piesa de rezistenţă stă la intrare: un superb Cadillac Eldorado transformat în bar. Muzica este pe placul tuturor, playlist-ul conţinând piese bune, de calitate. Mesele sunt colorate, cu scaune pe mijlocul localului şi canapele de-a lungul pereţilor. Până şi în grupurile sanitare sunt amenajate cauciucuri pe post de chiuvete.
 
Preţurile sunt acceptabile, iar în meniu găsim supe (12 lei), bruschette (10,50 - 25,50 de lei), paste (19,50 - 23,50 de lei), preparate din pui (17,50 - 21,50 de lei), preparate din porc (17,50 - 29,50 de lei), preparate din vită (22,50 - 49,50 de lei), preparate din oaie (25,50 - 39,50 de lei), peşte (25,50 - 40,50 de lei) şi salate (18,50 - 22,50 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 6 şi 19,50 de lei, pe o cafea sau un suc dai 6 lei, iar o bere începe de la preţul de 7 lei.
 
Am comandat un burger racing (22,50 de lei), ce conţine carne de vită, cartofi prăjiţi, mozzarella, ceapă, roşii, castraveţi şi un sos special. În ciuda numelui localului - Racing Pub -, comanda a ajuns cam târziu. Însă a meritat aşteptarea. Nu cred că am mai mâncat vreun burger atât de bun. Se vedea şi se simţea la gust că e făcut pe loc, inclusiv carnea şi cartofii. Când am primit farfuria, am rămas plăcut surprinsă. Cartofii erau răsturnaţi dintr-o cană de tablă, exact ca într-un garaj. Atmosfera şi servirea mâncării m-au făcut să mă simt de parcă în 20 de minute începeam cursa de maşini.
 
Serviciul a fost foarte agreabil: un chelner tânăr, îmbrăcat sport, cu tricou, blugi şi tenişi, vesel şi dezinvolt, pus pe glume, dacă apărea ocazia.
 
Aşadar, s-ar putea să vă placă la Racing Pub, să mâncaţi destul de bine şi să plecaţi mulţumiţi.

Ce spune Registrul Comerţului 

Racing Pub funcţionează pe firma Racing Pub SRL, cu sediul social în Piaţa Ovidiu numărul 4, activitatea principală a acesteia vizând „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
 
Contractul de comodat figurează ca fiind datat 15 iunie, emis de Princess Summer Club SRL, cu o durată de patru ani, şase luni şi 30 de zile. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 25 noiembrie 2015, capitalul social subscris al societăţii este de 200 de lei. Asociatul unic şi administratorul firmei este Dumitru Petrişor Chirea.
 
Numele lui Dumitru Petrişor Chirea mai apare în Illusion Doo SRL, Dimos Profesional SRL şi Dimos Impex SRL.


Informaţii utile
 
Facebook: www.facebook.com/RacingPubConstanta
Telefon: 0727.722.464
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii