Chec de cascaval cu cabanos si oua
Chec de cascaval cu cabanos si oua 4095
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 4095
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							 Dati cascavalul pe razatoarea mare.
Fierbeti 2 oua tari (5 minute). Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte
mici si adaugati-le peste cascavalul ras (pastrati cateva fasiute de ardei rosu
pentru decor) si adaugati praful copt stins cu otet.
Dati cascavalul pe razatoarea mare.
Fierbeti 2 oua tari (5 minute). Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte
mici si adaugati-le peste cascavalul ras (pastrati cateva fasiute de ardei rosu
pentru decor) si adaugati praful copt stins cu otet.
Timp de preparare: 
1 ora (complexitate medie) 
Ingrediente: 
300 g cascaval 
6 oua 
3 carnati cabanos 
2-3 felii de branza topita 
50 g sunca slaba 
4-5 linguri faina 
4 linguri smantana 12% 
7-8 masline verzi 
2 linguri mazare 
1/2 conserva boabe de porumb 
1/2 ardei gras rosu 
1 lingura pesmet
1 lingura ulei
2-3 lingurite ulei de masline
1/2 plic praf de copt
2 lingurite otet (zeama de lamaie)
sare, piper, cimbru
Reteta completa pe: Gustos.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
										 
										 
										 
										 
										_thumb2.jpg) 
										 
										 
										 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					