Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chec de cascaval cu cabanos si oua

ro

30 Jan, 2012 00:00 3598 Marime text

chec.jpgDati cascavalul pe razatoarea mare. Fierbeti 2 oua tari (5 minute). Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte mici si adaugati-le peste cascavalul ras (pastrati cateva fasiute de ardei rosu pentru decor) si adaugati praful copt stins cu otet.

Timp de preparare:
1 ora (complexitate medie)

Ingrediente:
300 g cascaval
6 oua
3 carnati cabanos
2-3 felii de branza topita
50 g sunca slaba
4-5 linguri faina
4 linguri smantana 12%
7-8 masline verzi
2 linguri mazare
1/2 conserva boabe de porumb
1/2 ardei gras rosu
1 lingura pesmet


1 lingura ulei
2-3 lingurite ulei de masline
1/2 plic praf de copt
2 lingurite otet (zeama de lamaie)
sare, piper, cimbru

Reteta completa pe: Gustos.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii