Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ardeiul gras și uleiul de măsline, de folos în tratarea dermatitelor

ro

17 Mar, 2021 00:00 1939 Marime text
  • Pentru a scăpa de acnee sau de alte dermatoze, chiar și mai complicate, trebuie doar să luăm două felii de pâine integrală prăjită pe care să le stropim cu ulei presat la rece și câteva picături de zeamă de lămâie.
  • Dacă adăugăm o jumătate de ardei verde pe o felie și o altă jumătate de ardei roșu pe cealaltă felie,  vom putea avea un mic dejun sau o cină extrem de sănătoasă și sățioasă.
În stare crudă, ardeiul gras își păstrează intacte toate principiile active, ceea ce ne determină să optăm pentru ardeiul nepreparat termic.
 
Pentru a scăpa de acnee sau de alte dermatoze, chiar și mai complicate, trebuie doar să luăm două felii de pâine integrală prăjită pe care să le stropim cu ulei presat la rece și câteva picături de zeamă de lămâie. Dacă adăugăm o jumătate de ardei verde pe o felie și o altă jumătate de ardei roșu pe cealaltă felie,  vom putea avea un mic dejun sau o cină extrem de sănătoasă și sățioasă, scrie autoarea Mariana Borloveanu, în cartea sa intitulată "Leacuri Mănăstirești".
 
Monarhii folosesc acest leac ulei de măsline extravirgin pe când cei din mănăstirile noastre folosesc ulei din semințe de struguri sau de dovleac.
 
După șase săptămâni cu astfel de opțiune pentru micul dejun sau cină, plus un prânz fără proteină animală, orice persoană care are probleme dermatologice sau oftalmologice va scăpa de mâncărimile de piele și va avea o acuitate vizuală mult mai bună decât înainte.
 
Un astfel de tratament este benefic în dereglările hormonale și în cancerul de prostată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii