Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Starbucks lansează pe piață un nou tip de cafea! „Prima de acest fel. Abia așteptăm să-l încerci“ (VIDEO)

ro

22 Feb, 2023 11:44 1380 Marime text
foto: Pixabay
Starbucks lansează pe piața din Italia cafeaua cu ulei de măsline!

Italia va fi prima care va experimenta Starbucks Oleato, trei băuturi ajungând în magazinele Starbucks Italia și patru băuturi sosind la Starbucks Reserve Roastery Milano începând cu 22 februarie, cu mai multe piețe în curând.

După Italia, Starbucks va începe să introducă băuturile în locații selectate din întreaga lume, începând din această primăvară cu California de Sud, în Statele Unite. Mai târziu în acest an, Starbucks Oleato se va lansa în Japonia, Orientul Mijlociu și Regatul Unit., anunță reprezentanții cafenelei. 


Directorul executiv Howard Schultz spune că „aroma neașteptată, catifelată și onctuoasă a uleiului de măsline… a îmbunătățit gustul cafelei”.


În peste 40 de ani, nu-mi amintesc nici un moment în timp în care am fost mai entuziasmat– asta demonstrează mândria, calitatea, pasiunea, moștenirea și măiestria a ceea ce poate face Starbucks., a mai spus directorul executiv. 

Pe pagina de socializare a cafenelei a apărut un anunț despre această cafea. 

Vă prezentăm în continuare anunțul integral:

Lumea cafelei este pe cale să se schimbe. Suntem încântați să vă prezentăm Oleat, cafeaua Starbucks infuzată cu ulei de măsline extravirgin Partanna. Delicios de luxuriant. Neted catifelat. Prima de acest fel. Abia așteptăm să-l încerci. În curand.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii