Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intreb La Parchet s-a lucrat in seara in care “Basescu a lovit un copil”?

ro

01 Dec, 2009 02:11 2213 Marime text
base1.jpgSunt satul de comentariile nesfarsite de pe toate posturile de televiziune, din ziare, de pe internet legate de filmuletul in care Traian Basescu pare ca a lovit un copil. Sunt satul si intreb:La Parchet s-a lucrat in seara in care "Basescu a lovit un copil"?

Mai avem institutii ale statului pe-aici prin Romania sau anchetele le fac televiziunile cu mijloacele si interesele specifice? Exista vreun procuror care sa ia frumos cazul si sa cerceteze ceea ce pare agresiune asupra unui minor? Fiindca mie mi se pare cam penala o asemenea treaba, numai buna de cercetat de catre oamenii legii. Fiindca n-am nevoie de parerile unor experti care sunt pro sau contra dupa sursa care ii plateste. Eu vreau o pozitie a unei institutii oficiale a statului, care e obligata sa ma apere de orice agresiune, indiferent daca vine din partea unui homeless sau unui presedinte de stat.

Daca filmuletul este adevarat, domnul presedinte sa zboare imediat din functie, dar saavem si o multime de acuzatii de tainuire, incepand cu insusi domnul Patriciu si altii, pedelisti, penelisti si pesedisti laolalta - putin imi pasa de culoarea lor politica. Daca filmuletul este adevarat, intreaga liota de politicieni care au vazut/auzit si au tacut, ca niste pesti care ne-au scos la produs timp de un cincinal, sa-si depuna demisiile si sa plece neintarziat din viata publica.

Daca nu este adevarat, atunci sa se puna concluziile sila dispozitia CNA si a Autoritatii nationale care controleaza activitatea de pe internet,si impreuna cuaceste doua institutii sa se ia decizii dure, fiindca - in asemenea caz - vorbim despre un atac inimaginabil la imaginea si demnitatea unei persoane, ba poate chiar un atentat la siguranta nationaladeoarecein discutie este chiarseful Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Oricare din aceste variante mi se pare perfect acceptabila, atata vreme catcercetarea nu se face la televizor sau cu ajutorul unor texte cetatenesti scrise de niste imbecili care cer suspendarea posturilor de televiziune care au difuzat si dezbatut filmuletul.

Situatia care a acaparat dezbaterile din Romania ultimelor 10 zile electorale este inca un motiv pentru care repet: Nici un politician nu merita clementa.

Sursa: constanteanul.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 01 Dec, 2009 10:32 Cei care au pus in circulatie pe micile ecrane "filmuletul" cu TRAIAN BASESCU au avut intentia de a SENSIBILIZA ORGANELE DE CERCETARE PENALA si Opinia Publica ??? Dar pe cei care FURA de ani de zile din BUGETUL ROMANIEI si se fac in scurt timp AFACERISTI PROSPERI , NU-I VEDE NIMENI, nu se AUTOSESIZEAZA NIMENI ???