Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce sunt Băsescu și Udrea o amenințare teribilă pentru angajații trustului Intact

ro

04 May, 2011 20:06 1808 Marime text

grecu-300x187.jpgRăspunsul: pentru că din pricina lor ar putea să piardă o sumă enormă de bani. Dintr-un articol din Evenimentul Zilei aflăm cum arată contractul unui senior-editor angajat la televiziunea Voiculescu. Iată un pasaj:"Sub sancţiunea de daune-interese în valoare egală cu 100 000 euro, Prestatorul se obligă să nu discrediteze prin declaraţii sau orice altă atitudine ori modalitate, individual sau colectiv, persoanele din conducerea actuală sau viitoare a Beneficiarului [Trustul Intact] (...) "

Acum, pasajul acesta poate părea destul de inofensiv, date fiind circumstanțele actuale. Dacă îmi amintesc bine, singurul caz în care angajații Intact au avut ceva ...nu tocmai pozitiv, de spus, despre alde Voiculescu, a fost să-l roage frumos să bage aer condiționat prin studiouri - ceea ce a și făcut ulterior, mărinimia "mogulului" fiind lăudată pe post. Nu prea intră la categoria discreditare, nu? Și atunci unde e primejdia? Și ce are a face cu inamicii politici ai dlui Voiculescu?

Citiți mai atent pasajul din contract. V-ați prins? Sancțiunea nu se dă doar pentru discreditarea actualei conduceri, ci și a celei viitoare! Dacă, prin cine știe ce schimbare de circumstanțe, Elena Udrea va fi cooptată la conducerea Intact?O frugală căutare prin arhiva emisiunilor Antenelor și toate vedetele postului vor fi găsite a fi încălcat clar, grav și repetat pasajul sus-menționat din contract, și prin urmare bune de sancțiunea de daune-interese în valoare de 100.000 de euro.

De asta sunt Băsescu, Udrea etc. o amenințare la adresa angajaților trustului Voiculescu. Pur și simplu, patronul îi poate folosi pe post de bau-bau împotriva propriilor angajați, angajați care au făcut carieră înjurându-i zi de zi. Ironic, nu? Cu atât mai ironic cu cât, din același contract, aflăm că angajații sunt obligați, citez: "să se conformeze tuturor cererilor, instrucţiunilor şi reglementărilor Beneficiarului." Zodia botniței, într-adevăr...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • felix 04 May, 2011 16:19 sint ptr tara-genocid-sa muriti bine