Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drive-test cu noul Opel Astra Sports Tourer, la Rădăcini Motors (galerie foto)

ro

11 Mar, 2011 01:40 4857 Marime text

cap_4.jpgConstănţenii interesaţi de noile oferte ale constructorului mărcii Opel pot testa noul model Astra Sport Tourer, la Rădăcini Motors, importatorul autorizat Opel din Constanţa, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Pod IPMC.

Rădăcini Motors Constanţa a adus la începutul acestui an, în premieră, noul model Opel Astra, varianta Sports Tourer. Preţul de pornire al noului Opel Astra Sports Tourer este de 11.800 de euro, acesta incluzând TVA şi trei prime de casare. Dotările incuse în acest preţ sunt destul de bogate. Astfel, sistemele electronice ale stabilităţii (ABS, ESP, CBC si EBD), airbag-urile frontale şi laterale pentru şofer şi pentru pasagerul din dreapta, aerul condiţionat cu filtru de particule, geamurile electrice faţă, oglinzile exterioare electrice şi încălzite şi servodirecţia electro-hidraulică sunt doar câteva din dotările maşinii la pachetul standard.

Radacini_-_lansare_Opel_Astra.jpgÎn materie de design, modelul Astra Sports Tourer prezintă aceeaşi concentrare pe calitate şi funcţionalitate. Portbagajul, care asigură un volum de încărcare de până la 1.550 de litri, este completat de funcţii inteligente precum noile scaune spate FlexFold - un sistem care pliază scaunele din spate la o apăsare de buton. Noul station wagon beneficiază de aceeaşi suspensie spate inovatoare şi acelaşi şasiu mecatronic FlexRide ca şi colegul său hatchback. Alte dotări de prim rang în clasa sa, precum iluminarea frontală adaptivă AFL+ şi scaunele faţă ergonomice adaugă confort şi siguranţă. O gamă amplă de sisteme de propulsie ce cuprinde nouă motorizări cu un consum eficient asigură o putere între 70kW/95cp şi 132kW/180cp. Tehnologia economică Start/Stop va fi introdusă mai întâi la motorul 1.3 CDTI (70 kW/95 cp), la începutul anului viitor, având emisii de CO2 reduse, de 109 g/km. Totodată, viitorii posesori Astra se pot aştepta să plătească printre cele mai reduse prime de asigurare anuale din acest segment. Întrucât este foarte posibil ca Astra Sports Tourer să tracteze remorci, sistemul electronic de asistenţă la stabilizarea remorcii (TSA) de la Opel este activat atunci când pe autovehicul se montează un cârlig de remorcare aprobat de Opel. Această funcţie sofisticată de siguranţă utilizează sistemul standard de Control Electronic al Stabilităţii pentru a contracara orice instabilitate care poate surveni la tractarea unei remorci sau rulote. Astra Sports Tourer moşteneşte configuraţia şasiului şi toate caracteristicile de conducere de la modelul Astra hatchback. Comportamentul şasiului poate fi îmbunătăţit suplimentar prin suspensiile adaptive FlexRide. FlexRide se adaptează continuu la modificările condiţiilor de drum şi ale stilului de conducere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii