Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Distribuirea pachetelor de Crăciun a început în oraşul Năvodari

ro

18 Dec, 2013 19:17 2123 Marime text
Peste 6000 de persoane din Năvodari nu vor purta grija meniului de Crăciun nici în acest an. Și asta deoarece primarul Nicolae Matei și Consiliul Local Năvodari au continuat să ofere pachete celor nevoiași. Beneficiarii își pot ridica alimentele până vineri. Pentru a evita îmbulzeala, Primăria a pus la dispoziție mai multe puncte de unde beneficiarii îşi pot ridica pachetele.

Centrul Cultural – pensionarii ale căror nume încep cu literele A, B, C şi D.
Casa Căsătoriilor – pensionarii ale căror nume încep cu literele E, F, G, H, I, J, K, L, M, O şi N.
Sediul Ecoterm -  pensionarii ale căror nume încep cu literele P, R, S, T, U, V, X şi Z
Cantina Socială – asistenţii personali, persoanele cu handicap, beneficiarii de ajutor social şi cei ai Cantinei Sociale.
Pentru beneficiari, aceste pachete sunt mai mult decât binevenite, deoarece îi scapă de cheltuieli importante pentru sărbători. În total, sunt distribuite 6500 de pachete.

„Toți pensionarii vor primi pachete. Trebuie doar să se legitimeze și dacă sunt trecuți în dosarele noastre vor primi pachetele. Se distribuie trei zile, miercuri, joi și vineri.” a declarat președintele comisiei, Elena Gogioman.
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a inițiat acest program din primul an de mandat, pentru a veni în sprijinul celor nevoiași și al pensionarilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii