Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Ovidiu, Poarta Albă şi Adamclisi, asfaltate cu bani de la Elena Udrea

ro

03 Jun, 2011 13:24 835 Marime text

2011 pare să fie anul asfaltărilor pentru mai multe localităţi din judeţul Constanţa. Administraţiile publice din Ovidiu, Poarta Albă, Murfatlar, Adamclisi, Crucea, Corbu, dar şi multe altele vor investi anul acesta în reabilitarea infrastructurii de transport rutier, dar şi în asfaltarea străzilor şi realizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în localităţile pe care le conduc.

Primarul oraşului Ovidiu, Dumitru Bocai, le-a promis locuitorilor că anul acesta vor face un pas înainte spre civilizaţie. Procesul de asfaltare a tuturor străzilor din oraş a început deja, iar edilul spune că îşi doreşte ca anul acesta să reuşeasă să asfalteze mare parte din străzile din Ovidiu, atât cu bani de la bugetul local, cât şi cu fonduri europene. „Anul ăsta asfaltăm tot oraşul! Sunt peste 30 de străzi cuprinse într-un proiect al Zonei Metropolitane Constanţa. Altele sunt incluse în programul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) de asfaltare a 10.000 de kilometri de drumuri. Avem şi un al treilea proiect, unde avem incluse străzi neasfaltate care nu au putut fi incluse în primele două şi pe care le vom asfalta din fonduri de la bugetul local", a declarat Dumitru Bocai. Procesul de asfaltare a demarat deja, iar reprezentantul autorităţii locale spune că întâmpină câteva probleme la găsirea unei firme care să realizeze lucrarea la un preţ bun.

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/06/02/ovidiu-poarta-alba-si-adamclisi-asfaltate-cu-bani-de-la-elena-udrea/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii