Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Contrabandă cu ţigări – pe relaţia Ucraina-Dunăre-România – stopată de poliţişti

ro

24 Jun, 2011 12:27 1208 Marime text

În urma unui control asupra unui şlep care circula pe Dunăre, poliţiştii au depistat într-un compartiment special amenajat din cala acestuia aproape 130.000 de ţigarete. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă.

La data de 30 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sprijiniţi de poliţiştii de frontieră ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, au oprit un convoi format dintr-un şlep şi un împingător sub pavilion bulgăresc, în zona Portului Galaţi. Ca urmare a controlului autorizat şi ulterior a percheziţiei şlepului, într-un compartiment special amenajat din cala acestuia au fost găsite 128.200 de ţigarete. În continuarea cercetărilor, a rezultat că doi cetăţeni bulgari ar fi cumpărat cantitatea de ţigări din Ucraina, ascunzându-le cu scopul de a nu le declara autorităţilor vamale, pentru ca ulterior să le vândă către terţe persoane de pe teritoriul României.

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/06/24/contrabanda-cu-tigari-pe-relatia-ucraina-dunare-romania-stopata-de-politisti/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii