Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eroi în uniformă! O mamă și cei trei copii ai săi, salvați din locuința cuprinsă de flăcări de polițiști (GALERIE FOTo)

ro

07 Feb, 2023 15:29 1298 Marime text
Foto: IPJ TimișÎn noaptea de 6/7.02.2023, în jurul orei 01:30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Jebel, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Liebling, din județul Timiș, au observat că la o casă din localitate a izbucnit un incendiu.
 
Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au solicitat de urgență intervenția structurilor specializate, în vederea stingerii incendiului și, observând că din imobil nu iese nicio persoană, au intrat în casa cuprinsă de flăcări unde au găsit o mamă cu 3 copilași, în vârstă de 3 luni , 2 ani și 6 ani, care dormeau, fără a fi conștienți de pericolul în care se aflau.
 Foto: IPJ Timiș

„Fără a sta pe gânduri, au procedat la evacuarea mamei și a copiilor din imobilul cuprins de flăcări, salvând astfel viața micuților și a mamei lor.
 
Având în vedere temperatura scăzută, polițiștii au adăpostit familia la căldură în autospeciala de serviciu până la sosirea echipajelor medicale.
 
Suntem mândri de colegii noștri, care prin faptele lor fac cinste instituției și uniformei de Poliție“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Timiș.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii