Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul de mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța intră la vot

ro

18 Nov, 2019 00:00 2112 Marime text

Consiliul Local al municipiului Constanța va aproba astăzi proiectul "Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța" și cheltuielile aferente. Valoarea proiectului este în cuantum de 89.854.737,70 lei (inclusiv TVA).


Totodată, aleșii locali sunt chemați să voteze și contribuția proprie în proiect a sumei de 1.797.095,20 lei, reprezentând contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, reprezentând cofinanțarea proiectului.


Vă reamintim că, la începutul anului, Primăria Constanţa a atribuit contractul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa”.

Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) a fost de 878.000 de lei. Contractul a revenit societăţii Urban Scope SRL, cu sediul social în Bucureşti.Asociaţii societăţii sunt Dorel Vasile Daneci şi Cătălina Floriana Gondea. Dorel Vasile Daneci este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal: „activităţi de arhitectură”.


Proiectul „Acces şi mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanţa” este finanţat din fonduri ale Uniunii Europene, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4, Prioritatea de Investiţii, Obiectivul Specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ.
 


Citește și:

Mobilitate pietonală în zona centrală Urban Scope bifează un nou contract cu Primăria Constanţa

Zona centrală a municipiului Constanţa va căpăta mobilitate pietonală? Un proiect pe fonduri europene, scos la licitaţie de Primăria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii