Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caietul de sarcini și Fișa de date, în atenția consilierilor locali Chioșcul alimentar, situat în corpul C3 al Liceului Tehnologic „Tomis" din Constanța, poate fi închiriat (DOCUMENT)

ro

23 Apr, 2024 13:03 348 Marime text
  • Proiectul de hotărâre nr. 215/2024 pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr. 354/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanţa, Bdul Tomis nr. 153, amplasat în corpul C3, Ateliere, al Liceului Tehnologic „Tomis’’, în suprafaţă utilă de 15 mp, cu destinaţia de chioșc alimentar, se află oe ordinea de zi a ședinței CLM Consanța.
  • Iniţiatorul proiectului care a primit avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
 
Consiliul Local Constanța este convocat în ședință ordinară, în Sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, vineri, 26 aprilie, de la ora 10:00.
 
Pe ordinea de zi a ședinței ordinare se află și Proiectul de hotărâre nr. 215/2024 pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr. 354/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanţa, Bdul Tomis nr. 153, amplasat în corpul C3, Ateliere, al Liceului Tehnologic „Tomis’’, în suprafaţă utilă de 15 mp, cu destinaţia de chioșc alimentar. Iniţiatorul proiectului care a primit avizele Comisiilor de specialitate nr. 1 şi nr. 5 este primarul Vergil Chiţac.
 
Luând în considerare adresa nr.3037/27.11.2023 a Liceului Tehnologic „Tomis"Constanța înregistrată la Primăria municipiului Constanța sub nr.230085/12.12.2023 pentru clarificarea unor aspecte legate de modul de organizare a licitației - privind închirierea prin licitație publică a spațiului chioșc alimentar situat în municipiul Constanța, b-dul Tomis nr. 153, amplasat în corpul C3, Ateliere, al Liceului Tehnologic „Tomis" Constanța, în suprafața utilă de 15 mp, cu destinația de chioșc alimentar, s-a procedat la modificarea Caietului de sarcini și a Fișei de date în sensul suplimentării acestora cu precizări obiective care să faciliteze desfășurarea procedurii de închiriere prin licitație publică a spațiului chioșc alimentar situat în municipiul Constanța, b-dul Tomis nr. 153, amplasat în corpul C3, Ateliere, al Liceului Tehnologic „Tomis", în suprafață utilă de 15 mp, cu destinația de chioșc alimentar.

Precizările obiective se referă la cuantumul garanției de participare, participanții la licitația publică, contravaloarea documentelor de atribuire, criteriile de atribuire a contractului de închiriere.

În urma aplicării metodologiei de evaluare, opinia cu privire la valoarea chiriei de piață a activului chioșc alimentar, amplasat în bd Tomis nr 153, corp C3, Liceul Tehnologic Tomis din municipiul Constanța la data de 11.03.2024, exclusiv în condițiile prezentate în raport, este de 149 de euro pe lună, exclusiv TVA.
 
În temeiul art. 136 alin.(1) si alin. (8), lit. a) din OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, a fost inițiat proiectul de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L. nr. 354/2023 privind închirierea prin licitație publică a spațiului situat în municipiul Constanța, bd. Tomis  153, amplasat în corpul C3, Ateliere, al Liceului Tehnologic „Tomis", în suprafață utilă de 15 mp, cu destinația de chioșc alimentar.
 
În secțiunea Documente puteți consulta proiectul de hotărâre la care facem referire.
 
 PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
.
 
Citește și:
 
Consilierii locali vor aproba lucrările de intervenţii şi indicatorii tehnico-economici: Școala Gimnazială nr.10 „Mihail Koiciu” din Constanța, reabilitată energetic (DOCUMENT)

Ședință CLM Constanța: Spațiul verde de lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța va fi reamenajat (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii