Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cumpăna a primit undă verde de la Mediu pentru modernizarea mai multor străzi

ro

19 Jun, 2021 00:00 2887 Marime text
  • Primăria Cumpăna modernizează peste 7 km de străzi
  • A primit, recent, undă verde de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Cumpăna.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modernizare străzi în Comuna Cumpăna, Județul Constanța -7.2 km”,  propus a fi amplasat Comuna Cumpana, domeniu public, județul Constanța,   titular fiind Comuna Cumpăna, cu sediul în Com. Cumpana, sos. Constantei, nr. 132, jud. Constanta.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 25.06.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).  
 
Conform memoriului de prezentare, pe care îl puteți accesa în secțiunea „Documente”, vorbim de 7201 metri liniari de străzi ce vor urma să fie modernizați, valoarea totală a investiției fiind de 17.642.248,48 lei.
 
Citește și:
Se lucrează intens la proiectul modernizării drumului de acces de la Campusul Școlar

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii