Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de furt. Ce s-ar fi sustras din două societăți comerciale

ro

08 Nov, 2022 08:00 927 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ
În această dimineață, polițiștii din Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 3 percheziții, în Blaj și Alba Iulia, la persoane bănuite de furt calificat.
 
Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Română, din cercetări a reieșit că, în luna octombrie 2022, doi bărbați, din Alba Iulia și Blaj, ar fi pătruns, prin efracție, în două societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, de unde ar fi sustras, în principal, țigarete, în valoare de aproximativ 40.000 de lei.
 
Cele două persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
 
Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române., mai transmite sursa citată. 
 
La activități participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști a Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, precum și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Blaj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii