Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni. Temperaturile vor oscila

ro

15 May, 2023 15:19 1133 Marime text
Meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni în Dobrogea.

Pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, vor fi ușoare oscilații termice de la o zi la alta, însă în general temperaturile se vor situa în jurul celor normale în a doua jumătate a lunii mai.

Media maximelor diurne va fi de 21...24 de grade, cu valori mai ridicate în zilele de 16, 20 și 21 mai și posibil la finalul intervalului, iar cea a minimelor de 11...14 grade., au transmis specialiștii în meteo. 

Cu precădere în primele zile din interval, pe litoral valorile termice din cursul zilei vor fi mai modeste (17...20 de grade).

În prima săptămână, regimul pluviometric va fi ușor deficitar, ploi locale fiind de așteptat în special în jurul datei de 18 mai. Estimările prognostice indică o probabilitate mai ridicată de ploaie și în perioada 23-25 mai. Vor fi în special averse și se vor asocia, pentru perioade scurte, cu celelalte fenomene specifice instabilității atmosferice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii