Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festival de mini-rugby la Constanța, la care a fost comemorat Adrian Tinca, „pe o vreme frumoasă ca inima lui!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

09 Mar, 2024 20:40 995 Marime text

Stadionul „Mihai Naca“ din Constanța a găzduit astăzi, 9 martie 2024, Memorialul „Adrian Tinca“, un festival de mini-rugby în care a fost omagiat Adrian Tinca, fostul mare rugbyst și antrenor, de la a cărui moarte s-au împlinit șapte ani.

La evenimentul organizat de Dragonii Rugby Constanța (alături de parteneri și sponsori), au participat o mulțime de copii, la categoriile de vârstă Under-8, Under-10 și Under-12, de la echipe din Constanța, dar și din țară, acțiunea atingându-și scopul.

Dragonii Rugby Constanța organizează cu mare bucurie acest festival de mini-rugby, ca o competiție menită să promoveze, să unească și să ne aducă împreună pe noi, iubitorii sportului cu balon oval, a fost mesajul organizatorilor.

Respect. Asta înseamnă rugby! Dumnezeu să îl odihnească pe Adi Tinca, pe care l-am comemorat azi, pe o vreme frumoasă ca inima lui! Soarele a strălucit, a fost foarte frumos afară și cu toții ne-am simțit emoționați și bucuroși să fim iar laolaltă, ca într-o mare familie! Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru ziua plină de emoții, de care ne-am bucurat împreună. Unde-s mulți, puterea crește!, s-a mai arătat pe pagina de Facebook a clubului de rugby.   

 
Sursa foto: Facebook (Dragonii Rugby Constanța)
 
Citește și:

 
Constanța
Invitație la mini-rugby! Peste 250 de copii participă la Memorialul „Adrian Tinca“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii