Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

ro

18 Jun, 2014 12:03 1797 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanța organizează joi, 19 iunie a.c., Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, etapa pe inspectorat. În această etapă a concursurilor vor participa 3 echipaje, câte unul din cadrul fiecărui grup de intervenţie al inspectoratului, respectiv: Grupul 1 Constanţa - Palas, Grupul 2 Constanţa - Port şi Grupul 3 Cernavodă.
Fiecare echipaj va susţine patru probe:
- Scara de fereastră;
- Pista cu obstacole;
- Ştafeta 4 x 100;
- Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.
          Echipajul care se va dovedi a fi cel mai bine pregătit va reprezenta ISU „Dobrogea” la etapa pe zonă ce se va desfăşura în luna august, la Tulcea, competiţie în care se vor înfrunta cinci judeţe: Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi şi Giurgiu.
           
          Jurnaliștii interesați să asiste la competiţie sunt așteptați joi, 19 iunie a.c., începând cu ora 09:00, la sediul Stației de Pompieri Mangalia, strada Carol, mun. Mangalia (reper: din DN 39 se virează dreapta la coborârea podului de la Mangalia; se iese din sensul giratoriu în aleea aflată între drumul de acces spre stațiunea Venus și cel spre stațiunea Jupiter).
           
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii