Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu face afirmații dure cu privire la scandalul Hexi Pharma

ro

25 Aug, 2016 21:18 2765 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că a aflat că analizele de la Institutul Cantacuzino n-ar arăta diluari nici de 10 ori, nici de 50 de ori, nici de 4.000 de ori în marea campanie anti-Hexi Pharma şi anti-medici, scrie romaniatv.

„La Institutul Cantacuzino s-a constatat că toate substanţele Hexi Pharma actioneaza eficient împotriva bacteriilor, le distrug. Această informaţie o am confirmată, e precisa. În raport cu ce se afirma pe tv, că e diminuare de mii de ori... rezultatele de la Cantacuzino sunt cu totul altceva”, a afirmat Băsescu


De asemenea, fostul șef al statului , susține că este ”cerbicia cu care a fost apărat anonimatul surselor de informaţii care au ajuns in public ridică şi ea un semn de întrebare” dar și că este obligația statului să scoată din anonimat aceste trei surse, adică trei foști salariați de la Hexi Pharma.

Traian Băsescu a firmat, cu privire la distribuția medicamentelor fimei în spitale că „erau 300 de spitale, ceea ce înseamna 300 de manageri care ar fi contribuit la un genocid. Ar însemna că avem 300 de manageri ticăloși care, mână în mână cu Hexi, au lasat să moară mii de oameni. Plus că mii de medici ar fi observat că e apă de Dunare”.




 

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii