Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa salută decizia afilierii la Partidul Popular European

ro

27 May, 2014 14:39 1056 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal este de părere că promovarea programelor economice liberale a îndreptățit conducerea PNL să aleagă afilierea la Partidul Popular European, se arată într-un comunicat de presă. „Grupul ALDE, grup căruia am fost afiliați până de curând, și-a schimbat componența și în acest moment, în urma rezultatului alegerilor europarlamentare, este orientat spre centru – stânga. Faptul că partidele de dreapta din grupul liberal european orientate către liberalismul economic au făcut un scor slab şi nu se mai regăsesc în Parlamentul European reprezintă încă un motiv pentru care PNL a decis să se alăture PPE“, se mai precizează în documentul liberalilor constănţeni.
„Partidul Național Liberal este un partid de dreapta și, prin apartenența la PPE, vom putea să ne promovăm mai bine programul pe care candidații noștri l-au prezentat în campania electorală. Afilierea la PPE este o măsură necesară construcţiei rapide în România a unui bloc care să se opună practicilor naţionalist-comuniste ale PSD“, susţin reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa.
„Vrem ca viitoarea construcție de guvernare să nu mai aibă niciun fel de deosebiri doctrinare, iar când vom veni la putere în toamnă, după alegerile prezidențiale, să avem un program de dreapta unitar, bazat pe valorile popularilor europeni. Partidul Popular European promovează politicile de natură economică și astfel eurodeputații liberali își pot exprima liber votul pentru programele pe care le susțin“, sunt de părere membrii PNL Constanţa.
Președintele PPE, Joseph Daul, a salutat decizia ca eurodeputații PNL să se alăture grupului și a asigurat că popularii europeni sunt gata să demareze rapid toate procedurile necesare pentru aderarea, chiar de săptămâna viitoare, a PNL la PPE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii