Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța. Accident în lanț pe bulevardul Ferdinand, zona Teatrul de Stat. O șoferiță a fugit de la fața locului (galerie foto+video)

ro

12 Apr, 2018 15:38 4953 Marime text
În urmă cu puțin timp, un carambol s-a produs pe bulevardul Ferdinand (zona Teatrul de Stat) din municipiul Constanța. Din primele informații, o tânără ar fi gonit cu viteză excesivă și a lovit un taximetru care a intrat într-o altă mașină.

Trei mașini au fost avariate în urma impactului. Este vorba despre un autoturism Volkswagen Tiguan, un Chevrolet (taxi) și un Hyundai înmatriculat în Franța, în care se afla și un copil.

Două echipaje SAJ se află la fața locului.

Șoferița din mașina Volkswagen Tiguan a dispărut de la locul evenimentului cu numerele de înmatriculare ale mașinii.

Femeia din autoturismul Hyundai împreună cu fetița de 7 luni au fost preluate de o ambulanță și transportate la spital.

Polițiștii fac cercetări.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța. La data de 12 aprilie, în jurul orelor 15.35, la intersecția bulevardului Ferdinand cu str. Mihai Viteazul, în dreptul imobilului cu nr.17, conducătorul unui auto marca VW Tiguan, care se deplasa dinspre b-dul  I.C.Brătianu către str. Mihai Viteazu, a intrat în coliziune cu doua auto oprite la semafor. Au rezultat trei persoane rănite ușor, 2 femei și un minor. Conducătorul auto WV a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii