Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci persoane rănite într-un accident petrecut pe centura de Vest a municipiului Ploiești

ro

23 Apr, 2016 20:43 1904 Marime text
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, circulația rutieră pe DN1 Ploiești  - Braşov a fost  îngreunată preț de aproximativ o oră, la kilometrul 66+450 de metri. Accidentul s-a produs pe sensul către Braşov, iar traficul a fost blocat (fiind deviat prin oraşul Ploieşti) iar către capitală a fost blocată a doua bandă.
 
În urma impactului cinci persoane au fost rănite, în accidentul produs pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploiești.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc în zona Brico Depot, din primele date de la fața locului reieșind că șoferul unui mașini care era staționată pe partea dreaptă a sensului de mers către București nu s-a asigurat când a intrat înapoi pe carosabil, mașina pe care o conducea fiind lovită din spate de un alt autoturism care circula regulamentar, notează romaniatv.net.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii