Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dintr-un foc Firma care a împuşcat două contracte la SRL-ul CJC

ro

04 Mar, 2011 02:59 1812 Marime text
SRL-ul din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa a atribuit două din cele trei contracte scoase recent la licitaţie.

Este vorba despre reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural din satul Nistoreşti, comuna Pantelimon şi a grădiniţei din localitatea Ciocârlia de Sus, comuna Ciocârlia. Ambele contracte de lucrări au fost câştigate de una şi aceeaşi societate: SC Setconstruct SRL din Constanţa. Dar să le luăm pe rând. Valoarea contractului privind reabilitarea şi modernizarea căminului cultural Nistoreşti a fost estimată la 700.000 de lei fără TVA. Valoarea de atribuire a contractului este 698.851,30 lei fără TVA - preţul ofertat de Setconstruct. Aceeaşi societate a obţinut şi contractul privind reabilitarea şi modernizarea grădiniţei din Ciocârlia de Sus. Valoarea estimată a acestui contract de lucrări a fost, de asemenea, de 700.000 de lei fără TVA, preţul de atribuire - ofertat de Setconstrcut - fiind de 698.399,46 lei fără TVA. De precizat că societatea a fost singurul ofertant în cadrul procedurii de achiziţie derulate de către SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.

Conform algoritmului deja cunoscut, CJC preia în administrare o serie de imobile ale comunităţilor locale, în special cele rurale, le transmite în gestiunea SRL-ului, acesta le reabilitează, după care sunt predate înapoi autorităţilor locale. Deschiderea ofertelor pentru cele două lucrări atribuite a fost programată pe 23 februarie, la ore diferite.

Cea de-a treia procedură de achiziţie demarată de SRL-ul CJC se referă la reabilitarea şi modernizarea grădiniţei din Negureni, oraşul Băneasa. Valoarea estimată a acestei investiţii este de 900.000 de lei fără TVA. Deschiderea ofertelor pentru această procedură a avut loc pe 28 februarie, începând cu ora 9.00, la sediul SC DPPJ SRL, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Rămâne de văzut cine va câştiga acest contract. Precizăm că potrivit datelor oficiale furnizate de Registrul Comerţului, SC Setconstruct SRL este deţinut de soţii Aurelian Claudiu Stoica şi Cristina Mihaela Stoica.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii