Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţea publică de apă uzată în localitatea Oltina. Ce firmă şi-a adjudecat contractul (document)

ro

09 Apr, 2019 00:00 2312 Marime text
Contractul privind construirea reţelei publice de apă uzată în localitatea Oltina a fost adjudecat de societatea Setconstruct SRL. Contractul atribuit are o valoare de 3.476.586,94 de lei.
 
Mai exact, este vorba despre contractul „Execuţie lucrări de construcţie a reţelei publice de apă uzată în localitatea Oltina în cadrul proiectului «Înfiinţare sistem de canalizare apă uzată menajeră în localitatea Oltina» finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurala (PNDR)/Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) 2014-2020“.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante sau al furnizorului de servicii de achiziţie implicat în procedura de atribuire sunt: Chirciu Gheorghe - primar, Cabason Daniel - viceprimar, Iacoboaia Mihai - secretar UAT, Maciuca Tudor - inspector, Iacob Elena Alina - inspector, Măciuca Ramona - inspector, Miu Anişoara - inspector, Ciobanu Cristina - referent, Drăghici Eugenia Victoriţa - furnizor servicii auxiliare de achiziţii publice, precum şi consilierii locali Anane Nicoleta, Andrei Florin, Cealera Ştefania, Dobre Lucian, Dinu Vasilica, Ghergic Ionel, Lefterica Vasile, Mocanu Marin, Trandafir Liliana, Tudor Doru.
 

Setconstruct SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2007, Setconstruct SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Cristina Mihaela Stoica, cu 1% din capitalul social, şi Aurelian Claudiu Stoica, cu 99% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Aurelian Claudiu Stoica.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 45 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.293.178 lei şi un profit de 1.256.167 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 39 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 7.226.284 lei şi un profit de 1.003.154 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 32 de salariaţi, cifră de afaceri de 2.562.374 lei şi un profit de 94.733 lei.
 
Reamintim că, anul trecut, Setconstruct SRL a semnat cu Primăria 23 August. Firma va reabilita şi va extinde reţeaua de alimentare cu apă. Contractul „Reabilitare, modernizare şi extindere reţea de alimentare cu apă în localitatea 23 August“ are o valoare de 1.504.522,59 de lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:
 
Setconstruct SRL a semnat cu Primăria 23 August. Firma va reabilita şi va extinde reţeaua de alimentare cu apă din localitate (document)

Setconstruct a câştigat de la CN APM Constanţa un contract de peste două milioane de lei. Ce va face de această sumă (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii